Het Radboud Universiteit Nijmegen doet onderzoek naar transportproblemen bij mensen met angststoornissen. In dat kader zijn wij op zoek naar mensen die, door hun angst, problemen ondervinden om deel te nemen aan het verkeer en hierover met ons in gesprek willen gaan. Het gaat bijvoorbeeld om angst om auto te rijden; met de trein of bus te gaan; te fietsen; als voetganger onder weg te zijn; bij een bus-, trein of tramhalte te wachten; door een tunnel of over een brug te gaan en heel veel andere mogelijke verkeerssituaties.

Wij willen graag te weten komen welke verkeerssituaties en -omstandigheden bij u angst oproepen en daardoor het deelnemen aan het verkeer moeilijk of zelfs onmogelijk maken. Of hoe u een manier heeft gevonden om hiermee om te gaan.

Uit eerdere gesprekken met mensen die dit overkomt, blijkt dat zij met hun kennis en ervaring substantieel bijdragen aan inzichten. Graag willen wij onze inzichten uitbreiden en verdiepen. Daarom nodigen we hen die dit overkomt dan ook van harte uit om met ons in gesprek te gaan. Het gesprek duurt maximaal 30 minuten en kan digitaal of telefonisch. Wil u meedoen, stuur dan een mail naar:  christian.ratering@ru.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *