Wegens afwezigheid van de beheerder is de ADF chatroom op ons Youtubekanaal tijdelijk niet beschikbaar.

Van somberen wordt niemand vrolijk. Maar somber is wel wat onze blogger Mariëlle vaker is, nu het coronaspook haar steeds hardnekkiger volgt. Een filmpje over meditatie als medicijn bij angst en depressie biedt hoop! Lees hier Mariëlles nieuwe blog.

Na drie weken zomersluiting is de ADF stichting weer bereikbaar per e-mail en telefoon. Dit geldt ook voor de telefonische hulpdienst.

Foto Desiree

Herstellen van je aandoening is geen vastomlijnd proces en verschilt van ‘genezen’. Desiree bespreekt in haar blog van augustus 2020 de 4 fasen van herstel.

Stayfine

Stayfine is een app-based onderzoek dat terugval wil voorkomen bij jongeren die te maken hebben gehad met angst en/of depressie.

De ADF stichting is tijdens de zomer een paar weken niet bereikbaar.

Onze blogger Mariëlle heeft één grote wens: te leren leven vanuit vertrouwen in plaats vanuit angst. Maar hoe doe je dat? In haar nieuwste blog deelt ze met jou het geheim dat ze te horen kreeg van een oude, wijze man.

Corona maakte onze wereld ineens een stuk kleiner. En gevaarlijker. Of zit dat vooral in ons hoofd? Over deze worsteling en de overwinningen die daaruit te halen zijn, schrijft Daaf in zijn blog.

Bij het gebruik van ssri’s voor een angststoornis of depressie, kunnen seksuele klachten optreden. In dat geval is het zaak hiervan melding te maken.

Logo Meet My fear Samen De Angst Voorbij

De ADF stichting lanceert in oktober 2020 het online ontmoetingsplatform ‘Meet my fear’, waar mensen met angstklachten op een ongedwongen manier gelijkgestemden kunnen ontmoeten.