Corona maakte onze wereld ineens een stuk kleiner. En gevaarlijker. Of zit dat vooral in ons hoofd? Over deze worsteling en de overwinningen die daaruit te halen zijn, schrijft Daaf in zijn blog.

Bij het gebruik van ssri’s voor een angststoornis of depressie, kunnen seksuele klachten optreden. In dat geval is het zaak hiervan melding te maken.

De ADF stichting lanceert in oktober 2020 het online ontmoetingsplatform ‘Meet my fear’, waar mensen met angstklachten op een ongedwongen manier gelijkgestemden kunnen ontmoeten.

Een update van de telefoonnummers waarop de ADF stichting te bereiken is.

We kennen allemaal het gevoel: je bent zó gestrest dat het voelt alsof je emmer gaat overlopen. Onze nieuwe blogger Mariëlle biedt hulp met zes oplossingen voor een volle stressemmer.

Een nieuwe maand, dat betekent een nieuwe blog van Desiree! Zoals altijd openhartig geschreven, deze keer over het aangeven van persoonlijke grenzen.

De Angst Dwang en Fobiestichting is een samenwerking aangegaan met Therapieland.nl. Dankzij deze samenwerking krijgen vrienden van de ADF stichting nu korting op online therapiemodules.

Nu onze hectische prestatiegerichte maatschappij grotendeels is lamgelegd door het coronavirus, zou je haast vergeten dat er ook nog een leven naast corona bestaat, een leven vol leermomenten.

Maandag 27 april zijn wij telefonisch niet bereikbaar in verband met Koningsdag.

Voor een interview in de Vizier over angst en cultuur, zoeken we naar mensen met een niet-Nederlandse achtergrond.