De Angst Dwang en Fobiestichting is een samenwerking aangegaan met Therapieland.nl. Dankzij deze samenwerking krijgen vrienden van de ADF stichting nu korting op online therapiemodules.

Nu onze hectische prestatiegerichte maatschappij grotendeels is lamgelegd door het coronavirus, zou je haast vergeten dat er ook nog een leven naast corona bestaat, een leven vol leermomenten.

Maandag 27 april zijn wij telefonisch niet bereikbaar in verband met Koningsdag.

Voor een interview in de Vizier over angst en cultuur, zoeken we naar mensen met een niet-Nederlandse achtergrond.

Naar aanleiding van de door het RIVM aangescherpte adviezen rondom het coronavirus, heeft de ADF stichting enkele maatregelen getroffen in lijn met de landelijke adviezen.

In mijn vorige blog had ik het erover hoe belangrijk het is om dagelijks stil te staan bij je “innerlijke weertje”. Met andere woorden je stelt jezelf de volgende vragen: hoe voel ik me vandaag, wat gaat er in mijn hoofd om en welke ongemakken voel ik in mijn lijf? Nou, ik kan jullie zeggen dat het de afgelopen maand niet heel goed gesteld was met mijn mentale weersgesteldheid.

Gezien de heftige situatie waar we nu met z’n allen in zitten, heb ik besloten om de komende tijd wat meer blogs te schrijven om iedereen die een psychische kwetsbaarheid heeft een hart onder de riem te steken. De wereldwijde crisis die nu gaande is, heeft namelijk ook een mega impact op mensen die te kampen hebben met dwang, angst en/of een andere psychische kwetsbaarheid.

In deze erg onzekere tijd waarin Nederland in de greep is van het coronavirus wilde ik graag een positief bericht schrijven.

Vorig jaar december verbleven mijn lief en ik samen met onze hond op ons geliefde Waddeneiland Schiermonnikoog om mijn 42e verjaardag te vieren. Weken had ik daar naar uitgekeken.