Leven met een angststoornis

Ervaringsdeskundig voorlichter Briana sprak erover in een openhartig interview op Radio 1. We zijn trots op het mooie gesprek en hopen dat dit mensen inspireert en motiveert om hulp te zoeken. Je hoeft het niet alleen te doen. We weten hoe het is.

‘De angststoornis staat bovenaan de lijst met aandoeningen die de meeste ziektelast veroorzaken. Het is zelfs de meest voorkomende psychische aandoening, waar we te weinig over praten. In De Nieuws BV doen we dat wel, samen met psychiater en hoogleraar aan het Amsterdam UMC Neeltje Batelaan en ervaringsdeskundige Briana.’

Klik op onderstaande link om het interview terug te kijken en/of te luisteren.

NPO Radio 1 interview Leven met een angststoornis

Ben je op zoek naar hulp? Bel dan eens met onze telefonische hulpdienst. Op werkdagen van 9.00 tot 13.30 uur zijn we bereikbaar op het telefoonnummer 0343753009. Onze ervaringsdeskundige vrijwilligers zitten voor je klaar om te luisteren naar je verhaal en je te helpen bij het omgaan met angst en dwang in het dagelijks leven en het vinden van een therapeut bij jou in de buurt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *