In januari 2022 vertelde Jikkie haar verhaal aan de ADF stichting en wij delen hier graag haar verhaal met jullie: Mijn naam is Jikkie Schelling en dit jaar studeer ik af aan de HKU als regisseur en scenariste. Samen met een groep fantastisch creatieve en gemotiveerde mensen maak ik een film een korte fictie film: Funny Feeling. De film schijnt een licht op het maatschappelijke stigma omtrent mentale gezondheid.

Het wordt een tragikomische roadmovie te voet die het verhaal volgt van Lino, een jonge vrouw met een angststoornis die nauwelijks meer verder dan haar voordeur komt. Wanneer Lino zich op een warme zomerdag tóch naar buiten moet wagen is dit het begin van een onverwachts kleurrijke en bitterzoete zoektocht naar menselijk begrip. Een verhaal dat wij zó belangrijk vinden om te vertellen en het kost geld om een film te maken. Help jij ons mee om deze mooie film te maken?

Sinds deze week zijn wij met onze crowdfundcampagne live gegaan op het platform voordekunst. De campagne is hier te bekijken: Funny Feeling door Jikkie – voordekunst

Elke donatie telt! Het verspreiden van de campagne kan ons ontzettend helpen. Doneer jij ook een (klein) bedrag om ons te helpen? Deel jij ons bericht op social media? Wij vanaf nu te volgen op onze instagram pagina @funnyfeeling_film. Regelmatig plaatsen we updates rondom het project. Leuk om te volgen als je interesse hebt om op de hoogte te blijven!

Bedankt voor je steun.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *