Veel mensen houden hun psychische klachten helaas (nog) verborgen voor anderen, terwijl erover praten vaak de eerste stap is naar herstel en hulp. Daarover gaat de MIND-campagne ‘Ik voel me (helemaal niet) goed!’. De campagne laat mensen ‘tussen de regels door’ lezen hoe het écht met iemand gaat. Hiermee willen we openheid over psychische problemen bevorderen en de mentale gezondheid in Nederland verbeteren. Samen bereiken we meer! Kijk voor meer informatie over de campagne op de website van Mind: Ik voel me (helemaal niet) goed!

Heb je zelf last van angst? Voel je je depressief? Wil je wel met iemand in gesprek, maar weet je niet zo goed hoe? Lees dan deze tips van onze ervaringsdeskundige vrijwilligers: 10 tips voor een goed gesprek

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *