Therapieland ontwikkelt een online behandeling voor jongeren met dwang. In deze online behandeling krijgen jongeren informatie en maken ze opdrachten. In de toekomst gaan jongeren deze behandeling samen met hun behandelaar doorlopen en zo (hopelijk) hun dwang verminderen. Wil jij vanuit je eigen ervaring iets betekenen voor jongeren met soortgelijke klachten? Jij kan op twee manieren helpen bij dit programma.
  1. Voordat de behandeling daadwerkelijk gebruikt zal gaan worden zoekt Therapieland verschillende jongeren die het programma zouden willen testen/doorlopen. Hoe werkt het? Je krijgt dan een eigen account en uitleg over hoe het werkt. Je kan de behandeling vervolgens in je eentje of samen met Eva (de ontwikkelaar van de behandeling) doen. Dus durf jij eerlijk te zeggen als je iets niet mooi vindt of als je iets anders zou willen zien? Dan is Eva op zoek naar jou.
  2. Omdat dwang natuurlijk bij iedereen anders is, maar er ook veel overeenkomsten kunnen zijn zoekt Eva ervaringsdeskundigen die over hun dwang zouden willen vertellen of ervaringen willen delen. Dit op verschillende manieren bijvoorbeeld via filmpjes (opgenomen in de filmstudio van Therapieland of thuis als vlog) of bijvoorbeeld door het op te schrijven.  Zou jij je verhaal willen vertellen en zo andere jongeren willen helpen? Dan is Eva op zoek naar jou. Zij zal je ook helpen bij het vormgeven/vertellen van je verhaal.
Misschien lijkt het je leuk om te helpen, maar wil je dit liever niet alleen. Samen met iemand die je kent kan natuurlijk ook. Wil jij meehelpen? Geef dit dan door aan eva@therapieland.nl
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *