Ken jij dat gevoel dat er méér aan de hand is; je hebt verschillende therapieën gevolgd en je hebt het gevoel dat er puzzelstukjes ontbreken. Je hebt het idee dat je nog een laagje dieper moet gaan maar je weet niet precies wat en hoe.

Soms blijkt na onderzoek dat er sprake is van cluster C persoonlijkheidsproblematiek. Op 18 november organiseert de Triade Cluster C van het Kenniscentrum Persoonlijkheidsstoornissen samen met de ADF Stichting van 16.00u tot 17.30u een webinar. In een gesprek met ervaringsdeskundigen en een behandelaar wordt dieper op dit onderwerp ingegaan.

Heb je interesse, meld je dan aan via deze link

Wil je meer weten over Cluster C problematiek? Klik dan hier

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *