Dansvoorstelling over angst

Je hebt plekken waar de werkelijkheid vervaagd: de wachtruimte in een ziekenhuis. Een verlaten parkeergarage. Een vliegveld in het holst van de nacht. Plekken waar, als je ze lostrekt uit hun context, echt en nep lijken te versmelten. Dit soort plekken zijn er ook in je hoofd. Mensen die ervaring met depressies hebben kennen ze, mensen met een angststoornis ook.

Op vrijdag 22 oktober 2021 gaat de nieuwe dansvoorstelling Solid Maybe van het Rotterdamse collectief Teddy shouldn’t smoke in première en speelt tot zondag 7 november 2021 in Rotterdam en Dordrecht. Solid Maybe is een rauwe performance over angst. Choreograaf Marijke de Vos laat het publiek met koptelefoons plaatsnemen in een verlaten parkeergarage vol met visual effects. Drie dansers, drie studenten en drie kinderen verbeelden hoe je op verschillende leeftijden met angst kunt omgaat.

Maak kans op vrijkaarten!
Lijkt het jou leuk om deze dansvoorstelling bij te wonen? Hier vindt je meer informatie. We verloten met de ADF Stichting twee kaarten voor de voorstelling van zaterdag 30 oktober 2021 om 17.00 uur. Wil je kans maken op de kaarten? Stuur dan uiterlijk woensdag 27 oktober 2021 een mailtje naar: lotgenotencontact@adfstichting.nl en vermeld daarin wat jouw ervaring is met angst. Je ervaring kun je op verschillende manieren delen, bijvoorbeeld van een kort persoonlijk verhaal, een gedicht, of tekening. De kaarten worden onder de inzendingen verloot. Als je gewonnen hebt, krijg je op donderdag 28 oktober bericht.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *