TRIGGER WARNING

Gisteravond was de laatste aflevering van het spraakmakende programma ‘Leven voor de dood’. Uit onderzoek is gebleken dat in Nederland per jaar meer dan 400.000 mensen aan zelfmoord denken en 1800 mensen maken ook daadwerkelijk een einde aan hun leven. In dit televisieprogramma wordt hier uitgebreid over gesproken en mogen we meedenken, -kijken en -voelen met het leven van vijf mensen met suïcidale gedachten.

‘Ontroerend, omdat de ellende er even mag zijn’ zegt Marjolijn van Kooten, cabaretier en directeur van de ADF Stichting, ‘De maskers zijn af. Ik hoop dat dat iets minder eenzaam maakt’. Marjolijn is in september 2020 gefilmd tijdens een repetitie en een van haar voorstellingen, fragmenten daarvan zijn te zien in aflevering 5 van 26 mei 2021. Klik hier om de serie terug te kijken.

Denk je aan zelfmoord? Heb je nu hulp nodig?
Neem dan contact op met 113 zelfmoordpreventie: bel 0800-0113 of chat via de link op de website.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *