De Radboud Universiteit en het Donders Institute werken samen aan een onderzoek over communicatie bij mensen met sociale angst en mensen met autisme. Ze zoeken deelnemers die mee willen doen aan een communicatiespel en een leestaak in een MRI scanner. Het gaat om mensen met en zonder sociale angst en mensen met en zonder autisme.

“Wat gebeurt er in je hersenen als je met iemand communiceert? Dat willen we weten zodat we mensen kunnen helpen die hier moeite mee hebben, zoals mensen met sociale angst of autisme. Dit onderzoeken we door twee mensen met elkaar te laten communiceren en hun hersenactiviteit op hetzelfde moment te meten. Meer inzichten hierin kunnen uiteindelijk leiden tot nieuwe of verbeterde behandeling van communicatieproblemen.”

Wil je meer informatie? Dan kun je een mail sturen naar:  communicatie@donders.ru.nl.

Via deze link kun je je gelijk opgeven: ONDERZOEK

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *