Wandelen met ezeltjes, boodschappen doen met de hond en uitgedaagd worden door een paard. Therapie met dieren: het is inmiddels geaccepteerd en de ‘werking’ zelfs wetenschappelijk bewezen. Voor Vizier 1, die bij Vrienden van ADF Stichting begin april op de deurmat ploft, interviewden we drie mensen met angstklachten die hun ziel en zaligheid terugvonden bij therapeuten op vier poten  – of eh – hoeven. Oud politieman Marcel de Korte over zijn hulphond: “Ik heb mijn vrijheid en zelfstandigheid terug. Dat is een grote rijkdom. Funky doet me leven in plaats van overleven.”
Vriend van ADF
Wil jij Vizier ook graag thuis ontvangen? Wil jij ons mooie werk graag ondersteunen? Help mee en word Vriend van ADF . Je ontvangt vier keer per jaar ons mooie prijswinnende blad Vizier, krijgt korting op onze activiteiten en steunt ons in de ontwikkeling van lotgenotencontact, telefonische hulpdienst en wetenschappelijk onderzoek.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *