In de documentaire ‘Mijn Angst’ volgen we Solange van Essen (21), Twan van den Hazel (15), en Marjolijn van Kooten (50). Dit zijn drie totaal verschillende mensen die één ding gemeen hebben, namelijk het hebben van een angststoornis. In hun dagelijkse activiteiten worden ze vaak belemmerd door deze angst én hebben ze regelmatig een paniekaanval. Wij nemen je mee in hun dagelijkse leven en laten zien hoe het voelt om een paniekaanval te ervaren.

De makers

Wij zijn Bart van der Lugt (19) en Loes Ansen (21), twee studenten met een passie voor filmen en human interest verhalen. Benieuwd hoe het maken van deze documentaire ons verloopt? Neem dan vooral een kijkje op onze Instagrampagina: Mijn Angst!

Waarom maken wij deze documentaire?

Het is ons doel om bewustzijn te creëren bij met name jonge kijkers. Veel jongeren met een angststoornis schamen zich en delen dit niet met de mensen om hun heen. Ze hebben vaak het gevoel dat ze de enige zijn. Dit terwijl er uit onderzoek blijkt dat 1 op de 10 jongeren kampt met een angststoornis. Met deze documentaire willen wij het taboe doorbreken en het onderwerp bespreekbaar maken.

Bekijk hier de trailer: ‘Mijn angst’

Waar kan ik het zien?

Vrijdag 1 juli mogen wij de documentaire voor 200 mensen vertonen in de Breede Beek in Nijkerk. ADF geeft 2 keer 2 kaartjes weg voor de vertoning. Lijkt het jou leuk om kaartjes te winnen? Stuur dan een mailtje naar bartvdlugt@icloud.com met een korte uitleg over waarom angst bespreekbaar moet worden!

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen van onze documentaire via onze Instagrampagina: https://www.instagram.com/mijn_angst/
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *