LET OP! In de podcast spreken we onder andere over zelfmoord.

Wekelijks maken nerds Randal, Floris en Jurian met veel humor een podcast over technologie, wetenschap en andere boeiende onderwerpen. Dit levert mooie, interessante en grappige gesprekken op. In 2020 hebben deze nerds een prijs bij BNR gewonnen van ‘De beste Nederlandse podcast op het gebied van Tech en wetenschap’. Voor de opname van de podcast van dinsdag 17 mei 2022 gingen zij in gesprek met Ellemieke Hemmers van de ADF stichting over angst, dwang, depressie en zelfmoord.

Randal (host van de podcast) wilde deze podcast maken naar aanleiding van de zelfgekozen dood van zijn vader. De vader van Randal had last van een angststoornis. Randal zit aan het begin van zijn rouwproces en heeft veel vragen over angstklachten. In deze podcast praten Randal, Floris, Jurian en Ellemieke openhartig over psychische klachten en zelfmoord.

Luister (en kijk) hier naar de podcast: Met nerds om tafel

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *