Saskia had last van angst en psychische klachten. Zij vond in tekenen en schilderen een creatieve uitingsvorm. Het heeft haar geholpen in haar herstelproces. Ze schrijft hier zelf over:

Met creatieve handen en een rijke fantasie heb ik kwetsbaarheid kunnen verwerken in kunst. Sinds mijn kinderjaren ben ik begonnen met tekenen, zo kon ik onbewust en bewust alles weg schetsen. In 2007 ben ik vast gelopen door verschillende omstandigheden. Ik werd afhankelijk van zware medicatie. In 2009 pakte ik mijn passie weer op.

Het heeft me kracht en positiviteit gegeven. Veel mensen kregen belangstelling en door mijn kunst te delen op instagram heb ik vele kwetsbare mensen bereikt en hen geholpen. In december 2018 gaf ik een aantal exposities, daarna volgde samenwerkingen met dichters. Inmiddels is er een bundel uitgekomen, waar vijf illustraties van mij in staan.

Het is bijzonder dat ik alle klachten overwonnen heb in kunst en daar ben ik trots op. Hoewel ik kwetsbaar blijf, weet ik dat ik dat ik hierop vertrouwen kan. Daarom deel ik graag mijn verhaal.

Wil je meer informatie over mijn werk? Kijk dan op de website: Saskia’s Paintings
Je kunt me ook volgen via Instagram

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *