Vanaf vandaag is onze telefonische hulpdienst weer op vrijdag bereikbaar. Van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 13.30 uur zitten onze ervaringsdeskundige vrijwilligers klaar om te luisteren naar je verhaal, tips te geven voor het dagelijks leven en te helpen bij het vinden van een hulpverlener. Het kan soms erg druk zijn aan de telefoon. Wanneer het even niet lukt om ons te bereiken, kun je ons ook een mail sturen om een terugbel afspraak te maken. De mail wordt elke dag gelezen en we proberen binnen een paar dagen een terugbel afspraak in te plannen.

Telefonische Hulpdienst
Maandag t/m vrijdag van 9.00-13.30 uur
0343 – 753009
info@adfstichting.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *