ADF Chatroom: contact met lotgenoten met sociale angst

Wil je graag vanuit huis contact met lotgenoten met sociale angst? Dat kan in de chatroom van de ADF stichting. Elke vrijdagavond kun je chatten met onze ervaringsdeskundigen en andere mensen met sociale angst. Een fijne manier om je verhaal en ervaringen met anderen te delen en elkaar te helpen.

Tussen 19:00 en 20:30 uur zitten twee ervaringsdeskundigen klaar in de chatroom ‘Sociale Angst’ op ons Youtubekanaal. De ervaringsdeskundigen zijn getrainde lotgenotenbegeleiders van de ADF stichting. Daarnaast zijn ze ook moderators die precies weten hoe het technische gedeelte van chatten in elkaar zit.

• Heb je al een Youtube account en kanaal, dan kun je op vrijdagavond meteen meedoen.
• Heb je nog geen Youtube account en kanaal, dan maak je deze gemakkelijk via deze handleiding.
• Heb je wel al een Youtubeaccount maar nog geen kanaal, klik dan op instructies kanaal aanmaken.

De reacties van deelnemers zijn heel positief. Probeer het maar eens en laat ons weten wat jij ervan vindt.