Na een ingrijpende gebeurtenis kan je last krijgen van psychische problemen die je leven behoorlijk kunnen ontregelen. Soms is dit tijdelijk, maar wanneer je kampt met een posttraumatische stress-stoornis (PTSS), kun je maanden, soms zelfs jaren lang last houden van flashbacks, nachtmerries en angstklachten.

Op donderdag 26 oktober organiseren we een thema-avond over PTSS. Bij deze thema-avond gaan we in gesprek met Willemiek van der Vegte en Niels de Jong van het Sinai centrum. Zij zijn gespecialiseerd in de behandeling van mensen met (complexe) PTSS. We gaan in gesprek over de volgende onderwerpen:

  • Wat is PTSS?
  • Hoe ontstaat PTSS?
  • Waarom krijgt de ene persoon er wel last van en de andere niet?
  • Wat helpt je om van de PTSS af te komen?
  • Hoe ziet de behandeling eruit?
  • Wat kun je zelf doen?

Bij deze thema-avond is voldoende mogelijkheid om vragen te stellen en in gesprek te gaan over PTSS. Het is een ONLINE meeting. De thema-avond zal worden opgenomen, zodat je deze later nogmaals terug kunt kijken. Je kunt ook anoniem deelnemen.

Via de website kun je je opgeven: Thema-avond PTSS

Kosten: €5

De thema-avond is gratis voor Vrienden van ADF. Log eerst in voor je je inschrijft voor deze thema-avond, dan kun je gratis meedoen. Nog geen Vriend van ADF? Klik hier voor meer informatie: Vriend van ADF

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *