In goed overleg hebben het Bestuur van ADF en NHS en Marjolijn van Kooten besloten dat Marjolijn in oktober gaat stoppen als directeur van beide stichtingen.

Na een periode van vernieuwing waarin projecten als OCDcafé de BibberBar en MeetMyFear tot stand zijn gekomen, zal de structuur van ADF en NHS veranderen, waarbij we op zoek gaan op naar een nieuwe invulling van de directeursfunctie.

Dit zal enige tijd vragen. ADF en NHS gaan een nieuwe fase in waarin zij hun dienstverlening voor achterban, donateurs en verwanten verder willen versterken.

Voor vragen over de dagelijkse gang van zaken kunt u een mail sturen naar Patricia Muis, manager bedrijfsvoering: patricia@adfstichting.nl. Met betrekking tot bestuurlijke zaken kunt u terecht bij Josine van Hamersveld, voorzitter van het bestuur van de NHS en ADF stichting: josine@adfstichting.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *