Op woensdag 9 februari organiseert ‘Naasten in kracht’ in samenwerking met de ADF Stichting een online bijeenkomst van 19.00 tot 20.30 uur voor naasten van mensen met psychische klachten.

Wat vertel ik wel en niet op werk? Combineer je werk met de zorg voor een ander met
een psychische kwetsbaarheid? Dan zijn er periodes dat het goed gaat, maar ook periodes dat het moeilijk is alle ballen in de lucht te houden. Het kan dan fijn zijn als ze op het werk weten wat er speelt zodat ze daar rekening mee kunnen houden. Maar wat vertel je wel en niet op werk?

Een van de grote valkuilen van mantelzorgers is dat ze het pas bespreekbaar maken als ze echt niet meer kunnen. Op dat moment voel je wel de noodzaak om het te vertellen, maar dat gaat dan vaak niet op de manier die je achteraf had gewild. Daarom is het beter om een afspraak te maken wanneer het thuis juist rustig is. Op dat moment voel je de urgentie niet goed, maar blijkt het toch tot betere resultaten te leiden.

Herkenbaar? Ga in gesprek met andere deelnemers op de online bijeenkomst. De bijeenkomst wordt begeleid door een ervaringsdeskundige van de ADF Stichting. Er wordt een animatie gedeeld en na een korte voorstelronde gaan we in gesprek met elkaar. Er is veel ruimte voor het uitwisselen van tips en tricks. Deelname aan deze bijeenkomst is gratis. Aanmelding is wel vereist. Na aanmelding ontvang
je een link om deel te nemen.

Meer informatie kun je vinden op de website: Naasten in kracht

Er is een maximum van 15 deelnemers. Je kunt je aanmelden voor de bijeenkomst via een
mail aan: info@rescon.nl.

Marloes Martens
projectcoördinator
www.naasteninkracht.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *