ADF zoekt voor een online lotgenotengroep van OCDcafé voor mensen met smetvrees een moderator die smetvrees uit eigen ervaring kent. Het doel van de groep is het delen van ervaringen met lotgenoten. Als moderator ben je een stuk verder in je proces en heb je een manier gevonden om met je smetvrees om te gaan. Als je helpende tips en ideeën hebt zijn die natuurlijk welkom! Nu vindt het contact nog plaats via Whatsapp, maar zodra het sociaal platform OCDcafe.nl online gaat verplaatsen de Whatsappgroepen daar naartoe. Je hebt geen opleiding nodig, via de ADF Stichting kun je een training voor lotgenotenbegeleiders volgen en een over voorlichting over OCD en behandelmethoden bijwonen. Vragen? Hanny@ocdcafe.nl
Wil je graag moderator worden bij een groep met ander thema? Geef het online aan op https://www.ocdcafe.nl/steun-ons/
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *