Telefonische hulpdienst

De hulptelefoon van de ADF stichting staat open voor iedereen die last heeft van angst, dwang of depressie, maar ook voor partners en familie. Bij de ADF stichting werken ervaringsdeskundigen. Mensen die weten hoe het voelt. Om te beginnen luisteren we naar jouw persoonlijke verhaal. Daar sluiten we op aan met onze ervaring en deskundigheid. En we denken met je mee over de weg naar de juiste behandeling.

Ook behandelaren, die geïnteresseerd zijn in de mening van de patiënt of zo zorgvuldig mogelijk willen doorverwijzen, staan wij graag te woord.

Anne: “Ik heb toen het niet goed ging met mij contact opgenomen met de Telefonische Hulpdienst van de ADF stichting. Zij hebben mij naast heel wat prettige gesprekken doorverwezen naar een therapeut die goed op de hoogte was met angst – en dwangproblematiek. Na een aantal maanden therapie ben ik nu voor een groot deel van mijn klachten af ben. Ik ben daar natuurlijk heel erg blij mee, en wilde dat toch even delen. Heel fijn dat  ik voor het eerste belde naar deze stichting iedereen zo begripvol aan de telefoon was!!”

Iedere werkdag

van 09.00 uur t/m 13.30 uur zijn wij telefonisch bereikbaar.

Bel gerust als je een keer met iemand wilt praten die er het nodige van af weet. Wij helpen je graag, ook als je alleen even je hart wilt luchten.

Dus als je behoefte hebt een goed gesprek of advies, of informatie wilt over de ADF stichting:

bel dan

Discreet en oprecht.  We zitten er voor jou.