Op ons initiatief hebben we de Zorgstandaard “Angstklachten en angststoornissen” omgezet in een beeldverhaal. Dit beeldverhaal laat zien wat je als patiënt van de geestelijke gezondheidszorg in Nederland mag verwachten. En hoe het proces verloopt wanneer iemand besluit zich niet langer te laten leiden door angst.

We hebben hier een digitale versie voor je gemaakt, maar je kunt de folder ook tegen betaling van de verzendkosten bestellen door een mail te sturen naar secretariaat@adfstichting.nl.

Heb je andere vragen dan zijn we natuurlijk altijd bereid deze te beantwoorden. Je kunt ons iedere werkdag bereiken van 9 tot 13.30 uur op 0343 753009 of stuur een mail naar info@adfstichting.nl. We helpen je graag verder.