We deden weer mee! Last Man Standing 2019

Zaterdag 22 juni was het zover. De ADF stichting deed voor de tweede keer mee aan Last Man Standing 2019!

Last Man Standing is een uniek evenement waarbij je, samen met honderden anderen, op een paal staat in het water. Het is de bedoeling dat je zo lang mogelijk (max. 6 uur) op jouw paal blijft staan.

Net als vorig jaar hebben wij met een aantal medewerkers van de ADF stichting deelgenomen aan dit evenement. Er is in totaal ruim 85.000 (!) euro aan sponsorgeld binnengehaald om psychische problemen bij jongeren te voorkomen.

Dit jaar bestond het ADF-team uit Mara, Sander, Anne, Laura en Nanne. Ons team heeft het twee en een half uur volgehouden op de paal! Wat een top prestatie! Wij zijn super trots op ze.

Daarnaast stonden we met een kraampje van de ADF stichting om ons te promoten en T-shirts van de Hey het is oké-campagne te verkopen. Het was perfect weer: zonnig met een fris windje, en de sfeer was geweldig!

Wil jij volgend jaar ook paalstaan in het ADF-team? Stuur dan alvast een mailtje naar projecten@adfstichting.nl!