Kom langs!

Voor een gesprek van mens tot mens staat onze deur altijd open. Als het lastig is om je eigen situatie te overzien en de weg naar de juiste hulp te vinden. Als je eigenlijk nooit over je klachten praat, of als je dat heel lastig vindt. Als je niet weet hoe je het beste om kunt gaan met de angst- of dwangklachten van iemand met wie je leeft of waar je veel om geeft. De medewerkers van de ADF stichting bieden een luisterend oor, maar zullen je ook helpen om jouw mogelijkheden op een rij te zetten. Een persoonlijk gesprek kost niets, maar kan wel weer perspectief geven.

Wij zijn goed bereikbaar met OV+ buslijnen.

Wanneer?

Op dinsdagmiddag, woensdagmiddag en vrijdagochtend is er de mogelijkheid om op afspraak langs te komen. Om een afspraak te maken kan je bellen met 0343 753009 of mailen naar info@adfstichting.nl

Zelfhulpboeken, voorlichtingsmaterialen en ons kwartaalblad Vizier kun je altijd op ons kantoor inkijken.