Inloop (kom langs!)

Voor een gesprek van mens tot mens staat onze deur altijd open. Als het lastig is om je eigen situatie te overzien en de weg naar de juiste hulp te vinden. Als je eigenlijk nooit over je klachten praat, of als je dat heel lastig vindt. Als je niet weet hoe je het beste om kunt gaan met de angst of dwangklachten van iemand met wie je leeft of waar je veel om geeft. De medewerkers van de ADF stichting bieden een luisterend oor, maar zullen je ook helpen om jouw mogelijkheden op een rij te zetten. Een persoonlijk gesprek kost niets, maar kan wel weer perspectief geven.

Elke donderdagochtend
Vrij inlopen kan elke donderdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur.

Het is ook mogelijk om op afspraak (telefoondienst@adfstichting.nl of 0343-753 009) langs te komen, elke werkdag van 9.30 tot 13.00 uur.

Zelfhulpboeken, voorlichtingsmaterialen en ons kwartaalblad Vizier kunt u altijd op ons kantoor inkijken.