Hoe kunnen wij jou helpen…

De ADF stichting zet zich op verschillende manieren in voor mensen met angst- of dwangklachten. We zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar via onze telefonische hulpdienst. Hier kun je met al je vragen terecht. Daarnaast is het ook mogelijk om bij ons langs te komen voor een gesprek en hebben we via onze eigen Facebookpagina een eigen ADF-Facebookgroep.

We organiseren door het hele land lotgenotengroepen voor mensen met angst- of dwangklachten. Uit onderzoek is gebleken dat deelname aan zo’n groep een zeer positief effect heeft op de deelnemer. Het kan helpen bij het herstel van een angst- of dwangstoornis en de erkenning van andere deelnemers wordt als zeer fijn ervaren.

Op verschillende locaties organiseren we trainingen over angst- en dwangklachten. Deze trainingen worden gegeven door ervaren trainers en psychologen. We hebben niet alleen trainingen voor mensen die zelf klachten ervaren, onze training Ouders en Partners is gericht op naasten van mensen met angst- of dwangklachten. De ADF stichting vindt dat naasten ook onze aandacht verdienen.

We zijn enorm trots op ons therapeutennetwerk. Het netwerk bestaat uitsluitend uit therapeuten die veel kennis en ervaring hebben met het behandelen van mensen met angst- of dwangklachten. Als vriend van de ADF stichting kun je gebruik maken van dit netwerk. Onze mensen van de telefonische hulpdienst denken graag mee over de juiste behandeling voor jou.

 

Zoeken
X