Uitnodiging meedenken over online behandeling Dwang * nieuwe data*

Als ADF stichting vinden we het belangrijk dat ervaringsdeskundigen betrokken worden bij innovaties in de zorg. De inbreng van ervaringsdeskundigen zorgt ervoor dat nieuwe producten of diensten beter zijn afgestemd op de behoefte van mensen met angst- en dwangklachten. Sinds kort werken we op dat gebied samen met Therapieland. Wil jij ook meedenken? Lees dan deze uitnodiging!”

Uitnodiging

Graag willen wij, van Therapieland, je uitnodigen om vanuit jouw ervaring met ons mee te denken over de invulling van ons online hulpprogramma over dwang (e-health).

Wie zijn wij?
Therapieland is een organisatie die e-health ontwikkeld voor de gezondheidszorg. We proberen op een zo laagdrempelige manier hulp te bieden, zodat cliënten hier gemakkelijk en effectief gebruik van kunnen maken.

Op dit moment zijn we bezig met het ontwikkelen van een programma voor dwang. Omdat wij zo goed mogelijk bij cliënten aan willen sluiten, zouden we graag jouw hulp hierbij willen vragen. We horen graag jouw ervaringen over wat wel en niet werkte in therapie en wat je wel of niet aan zou spreken in een online behandeling.

We hebben twee mogelijke data gepland op de locatie van de ADF stichting (Hoofdstraat 122, Driebergen-Rijsenburg):

– Maandag 26 februari van 13.00 tot 15.00.

– Donderdag 1 maart van 13.00 tot 15.00. (deze sessie is volgeboekt)

We hopen dat je met ons mee zou willen denken! Zou je je aan willen melden via coordinator@adfstichting.nl  en aan kunnen geven welke datum voor jou het beste uitkomt? Aanmelden kan tot maandag 19 februari!