Smetvrees in tijden van Corona – Radio-interview NPO Radio 1

Het is voor niemand een makkelijke tijd, maar zeker niet voor mensen met smetvrees, ziektevrees of andere vormen van een angst- en/of dwangstoornis. Dat merken we ook bij onze telefonische hulpdienst. Ruim de helft van de telefoontjes van afgelopen week, gaat over het coronavirus en alle ingrijpende maatregelen die daarbij genomen worden.

Drukke tijden dus voor onze toppers van de telefonische hulpdienst. Maar hoe helpen zij precies diegene die bellen? Deze situatie is immers voor iedereen nieuw en bijzonder. Onze vrijwilliger en ervaringsdeskundige Toine vertelde er onlangs over in een interview op NPO Radio 1. Dat fragment kun je hieronder terug luisteren.

Klik hier voor het radiointerview

Wil je zelf ook gebruik maken van onze telefonische hulpdienst? Of ken je iemand die er mogelijk baat bij heeft? Onze vrijwilligers zitten elke werkdag tussen 9:00 en 13:30 uur voor je klaar. Het nummer is 0343-753009.