Wachtkamerabonnement

Wij geven viermaal per jaar het tijdschrift Vizier uit. In 2015 hebben we de prijs voor het beste patiëntenmagazine gewonnen. En niet voor niets! Vizier staat boordevol interessante wetenschappelijke artikelen en inspirerende ervaringsverhalen over angst en dwang.

Voor patiënten in de wachtkamer kan het heel plezierig zijn verhalen te lezen van lotgenoten die soortgelijke ervaringen hebben. Door positieve en interessante informatie voelt de patiënt zich vaak ondersteund en gestimuleerd om een therapie aan te gaan en deze vol te houden.

Als behandelaar ben je na het lezen van Vizier op de hoogte van het laatste nieuws op wetenschappelijk gebied als het gaat om angst- en dwangstoornissen. Gerenommeerde behandelaren en expertisecentra werken elke editie mee aan artikelen en columns.

Vizier biedt de lezer tot slot de kans om kennis te maken met wat de Angst, Dwang en Fobie stichting allemaal voor mensen met angst- en dwangklachten te bieden heeft.

Gun je patiënten deze kans en kies voor een wachtkamerabonnement op Vizier! Bestel nu!

Voor € 75,- ontvang je viermaal per jaar drie exemplaren, voorzien van een sticker met ‘wachtkamerexemplaar – niet meenemen’.

Voor € 50,- ontvang je viermaal per jaar één exemplaar, voorzien van een sticker met ‘wachtkamerexemplaar – niet meenemen’.

Heb je vragen over deze abonnementen dan kun je contact opnemen met het Secretariaat op 0343 51 80 80.
Wij staan je graag te woord.
Totaal

Zoeken
X