Sluit je aan bij het ADF therapeutennetwerk 

Dagelijks beantwoorden onze ervaringsdeskundigen vele telefoontjes en mails van hulpvragers. In 2018 waren dat 9.000 gesprekken. Eén van de meest gestelde vragen is of de Angst, Dwang en Fobie stichting een goede therapeut weet voor behandeling van angst- en dwangstoornissen en depressie. Als voorstander van evidence-based behandelingen adviseren wij cognitieve gedragstherapie.  

Vaak geven mensen die bellen met onze hulptelefoon de voorkeur aan een particuliere behandelaar. Dat geldt zeker voor mensen die al langer met hun klachten rondlopen of elders niet de juiste behandeling hebben gehad. Daarom heeft de ADF stichting een specialistisch netwerk van therapeuten opgericht. Daaruit is in de afgelopen jaren een mooi samenwerkingsverband ontstaan tussen de ADF stichting en vrijgevestigde psychologen en psychotherapeuten die cognitieve gedragstherapie geven.  

Wat we je vragen 

Ben jij een betrokken therapeut die kwaliteit en mensgerichtheid hoog in het vaandel heeft staan? Heb je een wetenschappelijke opleiding afgerond en heb je affiniteit en aantoonbare ervaring met het behandelen van angst- en/of dwangstoornissen? Dan verwelkomen we je graag bij het specialistisch therapeutennetwerk van de ADF stichting.  

Momenteel zijn ruim 40 zelfstandigen aangesloten, maar er is grote behoefte aan meer behandelaars, vooral in Friesland, Groningen, Drenthe, Noord-Holland, Flevoland, Limburg en Zeeland. Omdat het aantal donateurs en de vraag naar goede therapeuten met affiniteit en ervaring groeit, wil de ADF stichting haar therapeutenaanbod graag uitbreiden. Dus sluit je aan bij ons specialistisch therapeutennetwerk!  

Voordelen 

Naast samenwerking met de ADF heeft deelname aan het specialistisch therapeutennetwerk nog meer voordelen.  

Als deelnemer aan het specialistisch therapeutennetwerk vragen we je om een wachtkamerabonnement op ons prijswinnende patiëntenblad Vizier af te nemen. Vizier staat boordevol interessante wetenschappelijke artikelen en inspirerende ervaringsverhalen over angst en dwang. Voor € 75,- ontvang je vier maal per jaar drie exemplaren, voorzien van een sticker met ‘wachtkamerexemplaar – niet meenemen’ posters en diverse folders.  Voor € 50,- ontvang je hetzelfde pakket, echter met 1 exemplaar van de Vizier.

Voor meer informatie kun je mailen naar info@adfstichting.nl

Zoeken
X