Het hele jaar door zet de stichting Angst, Dwang en Fobie zich in voor de medemens met een angst- en/of dwangstoornis. Ons doel is om het taboe te doorbreken op de schaamte die er nog steeds op deze stoornissen ligt. Inmiddels hebben wij al vele mensen mogen en kunnen ondersteunen.

We bestaan 50 jaar, maar ons werk is nog lang niet klaar! De Angst, Dwang en Fobie stichting is volop in ontwikkeling. We zijn druk bezig onze visie en ambities op te schrijven in een strategisch meerjarenbeleidsplan voor de periode 2019-2023. Totdat het nieuwe plan klaar is, kan je hier ons huidige Meerjarenbeleidsplan bekijken.

Benieuwd naar de cijfers van 2016? Download deze hier:  Jaarverslag 2016 ADF stichting

Lees de statuten voor meer informatie over de ADF stichting:  Statuten ADF stichting

De samenstellingsverklaring van de accountant: Samenstellingsverklaring