Ondanks storm veel belangstelling voor Informatie avond

Ondanks dat de weersomstandigheden niet helemaal mee zaten gisteravond, wisten toch veel mensen ons kantoor in Driebergen te vinden om zich te laten informeren over de nieuwe serie Lotgenotencontact en Trainingen die we dit voorjaar weer gaan aanbieden. Veel mensen konden zich persoonlijk laten informeren over ons aanbod om zo heel gericht te kunnen kiezen wat het beste bij hun situatie past. De eerste lotgenotengroepen starten eind januari alweer op en ook de trainingen volgen dan snel. Wil je meer weten kijk dan verder op de site bij ons aanbod of neem telefonisch contact met ons op 0343 5101031. Een mailtje sturen naar lotgenotenconatct@adfstichting.nl of trainingen@adfstichting.nl kan natuurlijk ook altijd.