Kledingbeurs in Kampen haalt 500 euro op voor kindersite ADF

Een groep vrijwilligers in Kampen die voor de 65ste en tevens laatste keer een kinderkledingbeurs in Kampen heeft georganiseerd heeft de opbrengst van dit jaar aan onze kindersite Bibbers geschonken.
De beurs verkoopt kwalitatief goede tweedehands kinderkleding en speelgoed en de helft van de opbrengst van het verkochte item gaat altijd naar een goed doel. “We koppelen, zo vertelt een van de vrijwilligers het goede doel altijd aan een kind gerelateerd thema”.

Wij willen alle vrijwilligers natuurlijk enorm bedanken voor het geweldige bedrag van 500 euro waardoor we nog meer leuke tips, trucs en spelletjes voor de site kunnen gaan ontwikkelen.

Alle dappere kinderen die bang zijn, angst kennen of bijvoorbeeld heel veel tellen kunnen op de website www.bibbers.nl terecht voor tips, spelletjes en via een beveiligde omgeving zelfs een berichtje sturen aan Bibber.