Informatieavond over angsten, maandag 27 maart in Tiel

Bang op straat of in de winkel? Bang om te blozen in gezelschap? Bang voor ernstige ziekte? Bang voor acute paniekaanval?

Pro Persona organiseert samen met de patiëntenvereniging Angst, Dwang en Fobiestichting (ADF) een informatieavond over angsten.

Deze avond vindt plaats op 27 maart 2017 bij Pro Persona in gebouw Siependaal aan de Siependaallaan 3 in Tiel.

Vanaf 18.30 uur is er inloop met koffie/thee en een leestafel.

Het programma, van 19.00 tot 20.30 uur, informeert over het ontstaan en de behandeling van angststoornissen, de

ADF-stichting en een verhaal van een ervaringsdeskundige.

Vragen die hierbij aan de orde komen zijn:

* Vindt u het moeilijk om u tussen veel mensen te begeven, bijvoorbeeld in winkels of op straat?

* Bent u bang in sociale situaties, bijvoorbeeld om te trillen of te blozen?

* Bent u extreem angstig een ernstige ziekte onder de leden te hebben?

* Kent u acute angstaanvallen die uit het niets ontstaan of door nare herinneringen?

* Bent u overdreven schoon op uzelf of op uw huis, controleert u veel of heeft u gedachten die u niet van uzelf accepteert?

In verband met de ruimte, graag even aanmelden via e-mail: info@adfstichting.nl, of telefoon: 0900 – 200 87 11 iedere werkdag van 9.00 tot 13.30 uur bereikbaar.