Medewerker social media (2 ochtenden in de week)

Social media zijn niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Doel van onze social media strategie is om samen te bouwen aan een online community waar (jonge) mensen zich in herkennen en inspirerende relevante informatie vinden over angst en dwang en met elkaar in contact kunnen komen via online lotgenotencontact.
Voel jij je thuis op social media en wil je graag helpen om het taboe op angst- en dwangklachten te doorbreken? Kom dan ons team versterken.

Werkzaamheden:
Je wordt op de werkvloer ingewerkt en je maakt deel uit van een gezellig team van betrokken medewerkers. Je geeft uitvoering aan onze social media strategie. Daarbij zijn je belangrijkste taken:

• Bedenken, opstellen en inplannen van nieuwe Facebook-posts.
  • Berichten van ADF website delen en posten
  • Reacties op Facebook (messenger) beheren en beantwoorden
  • Analyse van Facebook-posts/tweets.
  • Analyse van social media hashtags (wat wordt er gezegd over de stichting, over angst, over dwang, waar kan de stichting op inspelen, eventueel artikelen delen)

Tijdsbesteding:
8-10 uur per week
De werktijden zijn van 9.00 tot 14.00 uur.

HBO/MBO werk- en denkniveau
Betrokkenheid bij mensen met angstklachten
Algemene kennis van de computer en in het bijzonder social media
Bekendheid met Microsoft Office 365 is een pré.

Mogelijkheid tot persoonlijke ontplooiing
Uitgebreide opleidingsmogelijkheden
Samenwerking in een gezellig en betrokken team.

Interesse?
Stuur je cv en motivatie naar ons. Je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht!

N.B. Eventueel kan deze vrijwilligers-vacature lopen via het Project Kansen op Werk. Mensen die psychisch kwetsbaar zijn (geweest) en begeleid willen worden naar werk komen hiervoor in aanmerking.

Medewerker telefonische hulpdienst (2 ochtenden in de week)

Dagelijks bellen mensen met angst- of dwangklachten voor informatie of advies. Belangrijk is om hen een luisterend oor te bieden en erkenning te geven. Zo nodig worden mensen doorverwezen voor professionele hulp. Je wordt op de werkvloer ingewerkt en je maakt deel uit van een gezellig team van betrokken medewerkers.

Werkzaamheden:
Het geven van informatie en advies via de telefoon aan mensen met angst- of dwangklachten, familieleden of betrokkenen
De hulpvraag duidelijk krijgen
Een luisterend oor bieden
De gegevens van de hulpvrager noteren en invoeren in de computer
Informatie versturen

Tijdsbesteding
8-10 uur per week
De werktijden zijn van 9.00 tot 14.00 uur.

HBO/MBO werk- en denkniveau
Betrokkenheid bij mensen met angstklachten
Inlevingsvermogen en goed kunnen luisteren
Algemene kennis van de computer

Mogelijkheid tot persoonlijke ontplooiing
Samenwerking in een gezellig en betrokken team.

Interesse?

Stuur je cv en motivatie naar ons. Je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht!

N.B. Eventueel kan deze vrijwilligers-vacature lopen via het Project Kansen op Werk. Mensen die psychisch kwetsbaar zijn (geweest) en begeleid willen worden naar werk komen hiervoor in aanmerking.

Redacteur Vizier/Hyp

De Vizier is ons kwartaalmagazine vol bijzondere persoonlijke verhalen, nieuwe wetenschappelijke ontwikkelingen en verdiepende artikelen. In 2015 werd het uitgeroepen tot beste blad van een patiëntenvereniging in Nederland.

We zijn op zoek naar gemotiveerde redacteuren om die naam hoog te houden.

Je maakt deel uit van de redactie en jullie vergaderen minstens 4 keer per jaar
Meedenken over de onderwerpen, aandragen van ideeën, eventueel contacten met beeldredacteuren, vormgever of drukker
Er kan vanuit huis gewerkt worden, maar ook op locatie
Schrijven van artikelen, afnemen van interviews en het redigeren van teksten