Extra openingsuren Telefonische Hulpdienst tijdens tv-weken Hey het is oke!

De angst die je draagt hoef je niet te verbergen’, dat is het motto van de landelijke publiekscampagne ‘Hey, het is oké’.
Hey-het-is-oke-adf-stichtingHet ministerie van VWS wil door middel van een tv-spot, speciaal ontworpen t-shirts en veel aandacht in de (social) media angststoornissen bespreekbaar maken.

Dit campagnedoel sluit natuurlijk één op één aan bij onze de missie! We hebben het afgelopen jaar dan ook stevig gepleit voor deze campagne. En met succes! Wij zijn ontzettend blij dat de meest voorkomende mentale stoornis, eindelijk de aandacht krijgt die het verdient.

De campagne loopt natuurlijk  al het hele jaar maar krijgt de komende weken weer extra aandacht in de media en daar helpen wij natuurlijk graag bij!!!

Daarom zijn onze ervaringsdeskundige vrijwilligers bij de Telefonische Hulpdienst extra bereikbaar voor vragen, advies of gewoon een luisterend oor.

Van maandag 21 oktober t/m vrijdag vrijdag 8 november zijn zij bereikbaar op 0343 753009 van 9 tot 12 uur en van 13 tot 16 uur.

Wil je nog wat nalezen over deze campagne bekijk dan onze campagnepagina