• Niet lekker in je vel?

Wij zijn er om jou te helpen!

• probleem?

Er is een (persoonlijke) oplossing

• Je voelt je niet begrepen...

Wij zijn je luisterend oor

• Positieve verandering?

Wij helpen je op weg

Gratis e-modules tijdens de coronacrisis.

Dankzij de samenwerking tussen de ADF stichting en Therapieland, kunnen we je tijdens deze coronacrisis nog beter helpen bij klachten van stress en eenzaamheid.

Hiervoor zijn twee e-modules ontwikkeld, die je gratis kunt volgen.

Bereikbaarheid ADF stichting i.v.m. coronavirus

De regering heeft adviezen afgegeven inzake het coronavirus. Bestuur en directie van de ADF stichting vinden het verstandig om deze adviezen ter harte te nemen.

Lees hier welke maatregelen de ADF stichting genomen heeft.

Omgaan met stress in tijden van corona

Het coronavirus zorgt voor veel stress en onzekerheid.  Hoe kun je in deze tijd zowel jezelf als je naasten beschermen? En hoe kun je stress herkennen en ermee omgaan tijdens deze moeilijke periode?

In dit artikel geven we je een aantal adviezen en tips.

Link to: Hoe wij je helpenLink to: WinkelFollow a manual added link

Over leven in coronatijd

Corona maakte onze wereld ineens een stuk kleiner. En gevaarlijker. Of zit dat vooral in ons hoofd? Over deze worsteling en de overwinningen die daaruit te halen zijn, schrijft Daaf in zijn blog.

Kans op seksuele klachten bij gebruik ssri's

Bij het gebruik van ssri's voor een angststoornis of depressie, kunnen seksuele klachten optreden. In dat geval is het zaak hiervan melding te maken.

Meet my fear

De ADF stichting lanceert in oktober 2020 het online ontmoetingsplatform 'Meet my fear', waar mensen met angstklachten op een ongedwongen manier gelijkgestemden kunnen ontmoeten.
1.458.700

mensen hebben last