Datum: 31 mei 2024
Tijd: 09:30 – 16:30
Locatie: Congres- en Zalencentrum Antropia, Driebergen

BINNENKORT VOLGT HIER EEN VERSLAG

 

ADF jubileum congres

 

 

1 antwoord
  1. Rianne Maas
    Rianne Maas zegt:

    Gisteren naar het congres geweest in Antropia. Er kwamen interessante items naar voren, waar ik ook echt wat van heb opgestoken. En om even van de drukte terug te trekken was het mooi te doen door landgoed de Reehorst (of zelfs iets verder?) te wandelen of op de stoeltjes cq bankjes te zitten.

    Natuurlijk vind ik het jammer dat angstklachten bij het ouder worden niet door ging. Ik hoop dat dit onderwerp nog eens ter sprake zal komen. Omdat ik zelf ervaar dat je bij het ouder worden angst krijgt van hoe nu verder als je hulpbehoevend wordt en geen familie hebt om het sociale te kunnen handhaven…. En de gevolgen van dien.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *